Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

   Látogasson meg minket 

      bemutatótermünkben

   előzetes bejelentkezést
               követően

         hétfőtől-péntekig
   Megbeszélt időpontban

   1044 Bp, Megyeri út 51.
              
             Nagy Gábor

          06 20 58 55 745
 
          

          

 

 

www.konyhabutorkeszites.net/

www.nagykonyhabutor.hu/

Konyhabútor készítés
 

A konyhabútor a mai modern világban nem csak egy használati eszköz, hanem jellemzően ékszer a lakásban. Tervezésnél a szakember tulajdonképpen egy lakberendező szemével kell, hogy lásson, az asztalos szaktudását tapasztalatával, a megrendelő igényeivel és a helyi adottságokkal összevetve kell, hogy tervezzen.


Újépítésű lakásoknál általában odafigyelnek a tervezők az összhangra.  Könnyebb dolgunk van a konyhabútor készítésnél,  nagyobb teret kapunk a tervezésben összhangba lehet hozni a praktikát a szépséggel, a megfelelő stílus keretében.

Régebbi építésű már berendezett lakásokban a meglévő stílushoz kell igazodni, kivéve, ha más igényt jeleznek felénk. Kis helységeknél mindenképp a praktika a legfőbb szempont, sokkal több kompromisszumot kell kötni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a megfelelő konyhabútort kialakítani.

A konyhabútor készítés fontos része az anyagválasztás. A konyhabútor anyaga az egyszerű egyszínű faerezetűtől kezdve az alumínium színig számtalan választékban válaszható.

A bútorvázat szinte minden esetben bútorlapból gyártjuk néhány kivételtől eltekintve, ennek kizárólag költség megtakarítás az oka. Az ajtók készülhetnek vákuumfóliázott mdf-ből, festett mdf-ből, magasfényű akrilból, pett fóliás lapokból, tömör fából, üvegből. Alumínium keretes ajtókat is készítünk megrendelőink igényei szerint.
 
A munkalapok közül leginkább dekorozott lapokat használunk, de előfordul, hogy fa, akril vagy gránit munkalap a felhasznált anyag.
 
Szerelvényeket a legegyszerűbb vasalatoktól kezdve a bonyolult felnyíló rendszereken keresztül a fékező fiókrendszerekig lehet választani.

A vasalatok a konyhabútor lelkét képezik. Ugyan nem kell a legdrágább rendszereket használni, de nem ajánlott a gyengébb minőségű utángyártott alkatrészeket alkalmazni, mivel ezeknek élettartama jelentősen kevesebb mint a minőségi szerelvényeké.
www.frontcentrum.hu/    www.butorajtogyartas.hu/