Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

   Látogasson meg minket 

      bemutatótermünkben

   előzetes bejelentkezést
               követően

         hétfőtől-péntekig
   Megbeszélt időpontban

   1044 Bp, Megyeri út 51.
              
             Nagy Gábor

          06 20 58 55 745
 
          

          

 

 

www.konyhabutorkeszites.net/

www.nagykonyhabutor.hu/

Beépített szekrény készítés


Beépített szekrény tervezése előtt fel kell mérni, hogy mit szeretnénk benne tárolni minek mennyi a helyigénye és esetlegesen a jövőben mivel bővítenénk a szekrény tartalmát.
 
A következő lépésként döntsük el, tolóajtót, vagy nyílóajtót használjunk. Döntésben segítségünkre lehet, hogy mennyi hely van a helységben és milyen stílust szeretnénk.
 
Ha mindezen túl vagyunk, kezd körvonalazódni elképzelésünk. Felkereshetünk egy asztalos szakembert, hogy készítse el álmaink beépített szekrényét

Pontosítunk a bútorasztalossal, választunk színeket, szerkezeti megoldást és stílust.

Beépített szekrény lehet nyílóajtós, tolóajtós, külső és belső fiókos, akasztós, polcos és takaró szekrény. Tolóajtóval szerelt bútor előnye, hogy az ajtók nem nyílnak a térbe. Hátránya a szekrény mélységéből 80mm-ert foglal el, ez a rész nem kihasználható.

Tolóajtót minden esetben alumínium profillal szereljük, amely merevítésként és fogantyúként is szolgál. A bútorlap saját súlyánál fogva meghajlik ezért fogantyúprofil nélkül nem szerelhető. Sevrol márkájú vasalatot használunk, ami megfelel minden minőségi követelménynek és nem utolsó sorban megfizethető.


Az asztalos feladata a megfelelő tervezés, minőségi precíz kivitelezés, ötvözve a szaktudást a hosszú évek tapasztalatával.

www.frontcentrum.hu/    www.butorajtogyartas.hu/